Trouwen

Fotograaf Ed van Schaik maakt van jullie mooiste dag een exclusieve, bijzondere reportage. Jullie dierbaarste momenten worden vastgelegd!

De reportage begint desgewenst al bij je thuis, waar de fotograaf samen met u de bruidegom opwacht. Vervolgens is het aan jullie om te kiezen of u uw bruidsreportage vóór of na de plechtigheden (gemeentehuis en eventueel kerk) wilt laten plaatsvinden. Tijdens de plechtigheden zijn wij onopvallend aanwezig om deze momenten voor u vast te leggen. Vanzelfsprekend verstoren wij de ceremonie op geen enkele wijze.

De reportage duurt tot het moment dat jullie vertrekken naar de feestlocatie. Vanaf dat moment verlaten wij jullie om te gaan werken aan het eindproduct, het album.

Onze reportages worden door onszelf uiterst zorgvuldig samengesteld. Vele mooie vergrotingen in diverse maten zullen jullie aantreffen, in kleur, zwart/wit en/of sepia (na overleg met jullie).
Digitale bewerkingen en "special"effects zullen jullie album nog specialer maken.

De foto's worden voorzien van underlays in de juiste kleurstellingen en zonder afbreuk te doen aan de foto's.
Onze albums zijn altijd grote maten (minimaal 36x36 cm), zodat de foto's nog meer exclusiviteit krijgen.
Zelfs het "standaard"album is exclusief te noemen.

Om een indruk te krijgen van de foto's die door ons gemaakt zijn, kun je gerust even rondkijken in onze fotogalerie.

Wat de kosten betreft; wij staan voor "betaalbare exclusiviteit". Dat houdt in dat je kunt vertrouwen op een hele bijzondere reportage, een werkelijk uniek fotoalbum dat aan de allerhoogste eisen voldoet en een professionele begeleiding van het gehele proces, zonder hoge kosten. Een prettige zekerheid. Informeer beslist even naar de exacte kosten voor jullie eventuele reportage per mail of telefonisch.

Telefoon: 040-8423959 of 06-50265581.