1-11 Edvanschaik fotografie genomineerd bij landelijke wedstrijd


Edvanschaik fotografie genomineerd bij landelijke wedstrijd voor fotografie professionals


Westerhoven 1 november


Afslopen maandag was het zover, eindelijk kwam de lang verwachte email van Stichting DIPP binnen, met daarin de nominatie voor van Schaik. Genomineerd in de categorie Licentiateship van de Dutch Institute of Professional Photography.

Ik ben genomineerd met een serie van 4 foto's die ik heb gemaakt voor het project 80plus portretten van Bergeijk en Valkenswaard. Ik ben er natuurlijk erg blij mee, het is toch een kroon op een jaar hard werken. Nu moet ik de 4 genomineerde foto's gaan afdrukken en klaar maken voor de wedstrijd op 20 november a.s.


Per categorie worden 5 nominaties uitgedeeld, deze 5 professionele fotografen maken dus kans op de DIPP Award 2011.  De uiteindelijke keuze wordt gemaakt door een 5 koppige internationale jury.


Naast deze wedstrijd gaat Edvanschaik fotografie dit jaar ook voor het beste trouwalbum van het jaar award. Een podiumplek zou ook hier erg mooi zijn. Het lidmaatschap van Stichting DIPP is een bewuste keuze voor van Schaik, kwaliteit voor alles. De D.I.P.P., die ca. 100 aangesloten vakfotografen telt, organiseert
al ruim 18 jaar, naast de mogelijkheid je ten overstaan van een Internationale Jury te kwalificeren met eigen foto’s, een Wedding Album Competitie, een onderlinge Fotowedstrijd en drie Bijeenkomsten per jaar met als doel door kennisuitwisseling op Nationaal en Internationaal niveau de kennis van Beroepsfotografen tot een hoger niveau te brengen.