20-11 Edvanschaik fotografie wint GOUD bij landelijke wedstrijd


Edvanschaik fotografie wint GOUD bij landelijke wedstrijd voor fotografie professionals


Garderen 20 november 2011


Zondagavond laat ontving fotograaf Ed van Schaik uit Westerhoven uit handen van de voorzitter van Stichting DIPP de Golden Award in de categorie Licentiateship van de Dutch Institute of Professional Photography.

Goud met serie van 4 foto's die ik heb gemaakt voor het project 80plus portretten van Bergeijk en Valkenswaard. Ik ben er natuurlijk erg blij mee, het is toch een kroon op een jaar hard werken.

Per categorie werden 5 nominaties uitgedeeld, deze 5 professionele fotografen maakten dus kans op de DIPP Award 2011.  De uiteindelijke keuze werd gemaakt door een 4 koppige internationale jury uit België, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

De foto's en de Golden Award komen natuurlijk in de studio te hangen en zijn daar te bewonderen.

Het lidmaatschap van Stichting DIPP is een bewuste keuze voor van Schaik, kwaliteit voor alles. De D.I.P.P., die ca. 100 aangesloten vakfotografen telt, organiseert al ruim 18 jaar, naast de mogelijkheid je ten overstaan van een Internationale Jury te kwalificeren met eigen foto’s, een Wedding Album Competitie, een onderlinge Fotowedstrijd en drie Bijeenkomsten per jaar met als doel door kennisuitwisseling op Nationaal en Internationaal niveau de kennis van Beroepsfotografen tot een hoger niveau te brengen.


Naast deze wedstrijd ging Edvanschaik fotografie dit jaar ook voor het beste trouwalbum van het jaar award. Een podiumplek zou ook hier erg mooi zijn geweest. Hier viel van Schaik buiten de prijzen maar haalde wel een top 10 notering.